Gjestebok

Takk for at du besøker hjemmesiden min. Skriv en hilsen i gjesteboken ved å klikke på den blå knappen. Du kan også sette inn et bilde ved hilsenen.

Flytt/plasser snakkeboblen på bildet med musen

Skriv teksten til snakkeboblen

Shape:
 
Skrevet av John Arne Olsen, 24. des, 2013
Hei alle Airedale Terrier venner! Ønsker dere alle en riktig god jul! Hilsen Max-droll Brenna
E-post:
Skrevet av Gunnar, 30. mai, 2012
Fra pinsetur 2012
Minni (Casi) oppfører seg fint i kano.
mvh
Gunnar
Skrevet av Kjersti Iden, 9. nov, 2011
Hei Reidar!
Sender en liten hilsen fra et av dine "avkom" - Tyra som har passert 12 år og lever i beste velgående. Like utagerende overfor katter og andre "ville" dyr. Noen episoder har det jo vært (livmorbetennelse f.eks) - ifjor holdt det på å gå galt da hun hadde fått i seg en konglebit som stoppet tarmen. Men de fant ut av det og kom seg raskt igjen. Hadde tenkt å få med meg trimmekurset i høst, men så ble det stevnekollisjon nok en gang. Kanskje til våren? Hilsen fra Kjersti og en frisk og glad Tyra
E-post:
Skrevet av Gunnar, 5. sep, 2011
Hei
Måtte ha Minni på kennel i 3 uker i sommer, men det gikk helt fint. Hun så ut til å ha hatt det veldig fint. Som kompensasjon fikk hun en fin fjelltur.
Det går fint med kløv, men jeg er veldig forsiktig med vekten.
E-post:
Skrevet av John Arne & Tone, 14. mai, 2011
Hei
Vi vil gratulere MAX(droll) og hans søsken med 1. års dagen i dag :-)))))
E-post:
Skrevet av Gunnar, 19. apr, 2011
Hei
Fin side dere har fått.
Er i ferd med å pakke for å dra på påsketur med Minni (Casi). Har lånt en pulk og skal prøve å gå fra hytte til hytte på Hardangervidda. Prøvde det samme i fjor, og det gikk kjempefint. Minne er blitt (litt for) stor, og er blitt kjempeflink til å dra. Vi ses på trimmekurset etter påske.
E-post:
Skrevet av Vivi, 2. mar, 2011
Hei og god morgen.
Gratulerer med ny og flott hjemmeside.
Skal hilse fra mr. Bean og takke for hjelpen. Skal til Danmark rett etter trimmekurset og tar et par utstillinger med på veien. Så det kommer godt med med gode hjelpere.
hilsen mr. Bean og mamman hans
E-post:
Skrevet av Kate F. Stenerud, 1. mar, 2011
Hei Reidar,
Cox hilser og syntes det var artig se bildene på hjemmesiden din -flotte bilder! Har du noen flere valpebilder fra kullet hans? Siden vi kom så sent på banen har vi ingen før uke 10 selv. Kikket innom bildene av Xbrix og ser at han nok ligner på far sin.. Han tripper/danser enda avgårde selv ved fot og har vakker og stolt holdning, er like vilter og leken enda, litt bøs med andre hannhunder på avstand, men snill som dagen er lang både med barn, hunder og folk, selv om han helst vil leke, så vi må "roe" han litt der. Lærevillig, så synd vi ikke har fått tid bruke ham til noe aktivt. Tror han ville vært en god lavinehund, eller ligendene. Dog vi stortrives i lag i hverdagen og det er det viktigste. Cox trekker litt på ski, liker kløv og er fast turkompis for liten og stor. Barnehagebarna elsker ham (er ofte med og henter Kjærand og da sitter han pent utenfor barnehagegjerdet, over veien ved et tre og venter til vi kommer ut, av og til "snakker" han litt, men helst har han typisk ventepositur under treet sitt der nede).

Hilsen matmor og Cox på hjemmekontor
E-post:

Nyeste kommentarer

02.05 | 10:36

Beklager, jeg har ikke planlagt noen valper i år. Mulig neste år.

...
30.04 | 20:09

Hei! Jeg er interessert i en valp av airdaleterrier og lurer derfor på om dere vurderer noe kull i år?

...
01.01 | 00:03

Hei!

Har dere noen valper til salgs?

...
01.08 | 12:20

Jeg har hatt et kull i år. Regner ikke med at det blir flere kull før om et par år. Dere kan gå inn på rasegruppas hjemmeside under Norsk Terrier klub, der vil

...